De ontwikkeling van de Sociale activiteiten bij Havas Media was aanzienlijk in 2012 en zal zich verder blijven ontwikkelen in 2013. Het departement, geleid door Mathias Beke, verwelkomt 3 nieuwe talenten. Zo zal Marie Leplae (ex-Social.Lab) het Social Campaign Management team versterken, terwijl Laure-Anne Scieur (ex-Groupon) en Benoît-Xavier Pirson het Content & Community Management team zullen aanvullen vanaf 1 december 2012. 

Het team, nu 9 personen sterk, staat klaar om de drievoudige uitdaging van het beheer van Social Media aan te pakken: het monitoren en het meten van invloed, het beheer van de content en van de communities en de integratie in de “Paid-Owned-Earned” strategie van het merk. Omwille van deze redenen wordt dit geïntegreerd aanbod voor de klanten van Havas Media gecoördineerd door het Strategisch departement onder leiding van Corinne Verstraete. Het draagt ​​bij tot de concretisering van de Paid-Owned-Earned methodologie, ontwikkeld door het agentschap sinds 2010.

Een reeks van nauwkeurige tools wordt gebruikt door Havas Media Social : (1) BAM (door BLiNQ Media) voor het beheer en de optimalisatie van Facebook ads. (2) Socialbakers en Quintly voor het meten van engagement, de mate van respons en de evolutie van de fanbases. (3) Synthesio en Engagor voor het ontdekken van gespreksmogelijkheden, het meten van de e-reputation (volume en gevoel) en de customer care.

« Havas Media biedt een alomvattende aanpak die sociale media integreren in een globaal driedimensionaal communicatieplan. Het agentschap wil zich uiten als extreem aanpasbaar en robuust », Hugues Rey (CEO Havas Media).

Contact Havas Media Belgium :

Hugues Rey

Chief Executive 0fficer

Tel: +32 2 349 15 60  – Mobile Tel: +32 496 26 06 88

Hugues.rey@be.havasmedia.com 

Troonstraat 60 – 1050 Brussel

 

Over Havas Media

Havas Media is de media-afdeling van Havas. Havas Media is aanwezig in meer dan honderd landen met 3200 medewerkers. Havas Media Brussel telt bijna 55 medewerkers die alle aspecten van mediagebruik (Offline en Digital) beheren in de reclamewereld.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s