Socialyse Belgique, een volledig aparte Pure Player, bestaat uit een team van 12 specialisten in community management, performance in de aankoop van advertentieruimte, analyse van gegevens en content creatie.

Socialyse is gebouwd op de ervaring die is opgedaan binnen Havas Media Brussel sinds 2011 bij meer dan 30 klanten (BNPPF, Citroën, Mobistar, Florette, …).

Socialyse heeft tot doel de communicatie tussen merken en sociale ecosystemen te bevorderen door de uitbreiding van hun invloedssfeer te ondersteunen. Hoe?

Socialyse_BE

– Met een inkoopstrategie die gericht is op performance door middel van een dagelijks gebruik van analytische instrumenten.

– Door het beheersen van sociale distributiekanalen voor professionals en het grote publiek (identificatie van influencers, waken over sociale conversatie over het merk, beheer van crisiscommunicatie).

– En tot slot door het creëren van inhoud op maat, klaar om meteen right on time te delen op alle kanalen met het beoogde doelpubliek.

Socialyse bundelt dus de vaardigheden die onmisbaar zijn voor een « Owned, Earned en Paid » social media strategie. Dankzij de integratie met Havas Media, biedt Socialyse merken een volledig geïntegreerde strategie. Het geheel van sociale gegevens wordt geconsolideerd in het eigen informatiesysteem: Artemis, het Data Management Platform van Havas Media maakt het mogelijk om sociale inhoud te ontwerpen, implementeren en de impact ervan te meten in wereldwijde communicatiestrategieën.

De leiding van Socialyse is toevertrouwd aan Johannes Schnack, die al 25 jaar ervaring heeft in directe en digitale communicatie en marketing (Emakina, Nintendo, Sopres, …).

Johannes Schnack: « Tegenwoordig volstaat de aankoop van media niet langer om een performante marketing strategie te ontwikkelen. Met Socialyse bouwen we aan een publiek dat aangepast is aan de veranderende behoeftes van merken. Wij gebruiken sociale media om de naamsbekendheid van merken te vergroten en vooral ook om nieuwe contacten te leggen met potentiële klanten. Dat noemen we het sociaal gegeven. »

Hugues Rey, CEO Havas Media Belgique: « Socialyse is aanwezig in 35 landen en breidt uit over het volledige internationale netwerk van Havas Media. Deze ‘Pure Player’ aanpak biedt de flexibiliteit en passie die nodig is voor het beheer van digitale kanalen die voortdurend in beweging zijn (Social, Mobile, Performance, Data, …). Daarnaast is Socialyse volledig geïntegreerd in de activiteiten van Havas Media voor een efficiënt beheer van de audiences en performances voor het geheel van campagnes ontwikkeld voor de adverteerders van het agentschap.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s